fbpx

Handle hvalbiff 2,5kg fra Fiskebilen

kr790.00

Ønsker du å få levering rett på døren? Da har du kommet riktig!

Hos Fiskebilen kan du få varene levert hjem gratis innen 48 timer – eller når det måtte passe deg. Gjelder for: Oslo, Asker, Bærum, Romerike og Drammen.

Vi har også faste ruter i Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Porsgrunn og Hamar.

Vi tilbyr kontaktfri levering.

Førsteklasses indrefilet av hvalbiff 2,5 kg fra Fiskebilen

Hvalkjøtt utkonkurrerer det meste av annet kjøtt. Mørt, saftig, supersunt og kjempegodt. Hvalkjøtt må tilberedes med kjærlighet. Når du gjør det, er det noe av det møreste kjøttet og mest smakfulle kjøttet du kan spise. Hvalbiff er tradisjonsrik mat.

Slik tilbereder du hval. Lær hvordan du steker hvalkjøtt for optimalt resultat.

Hval brukes på samme måte som annet kjøtt, men det er viktig å være oppmerksom på at hvalkjøtt skal ha mindre steketid enn annet kjøtt. Hvalkjøtt er magert og kan oppleves tørt om det stekes for mye. Kort steketid på relativt sterk varme gir saftig kjøtt. Mange mener at kjøttet gjerne kan ha en litt rå kjerne for best resultat.

En grei regel for å få medium stekt biff: Stek kjøttet på ene siden til kjøttsaft pipler ut på overflaten. Snu kjøttet og stek 1-2 minutter til det pipler ut på overflaten igjen. Nå er kjøttet akkurat passe stekt til at det er saftig og godt. Kjenn gjerne etter med fingrene om kjøttet er stekt. Rått kjøtt gir etter, medium er litt fastere, og godt stekt er fast.

Produktinformasjon av hvalbiff fra Fiskebilen
Fangst: Norsk viltfanget
Type råvare: Hel filet
Middagstype: Hverdag og fest
Holdbarhet: Minimum 6 måneder fra levering
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi: 488 kJ (116 kcal)
Protein: 23,5 g
Karbohydrat: 0,0 g
Fett: 2,4 g (kun flerumettet fett)