fbpx
Tilbud!

Handle XXL Grønlandsreker 5kg (40-60) fra Fiskebilen

kr1,990.00

Den friskeste sjømaten og de beste råvarene.

Ekstremt høy rullering gjør at fisk og skalldyr bare ligger i en kort periode hos oss før det sendes videre til deg, noe som resulterer i en fantastisk kvalitet.

Hos Fiskebilen kan du få varene levert hjem gratis innen 48 timer – eller når det måtte passe deg. Gjelder for: Oslo og Viken.

Vi har også faste ruter i Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Telemark og Innlandet. Her avtaler vi leveringstid når det passer deg.

Endelig kan du handle nyfanget store Grønlandsreker 5 kg (40-60) fra Fiskebilen

Reker fra Fiskebilen liker seg best i kaldt, rent vann som gjør at de vokser og modnes sakte. Ishavsreker er en råvare for enhver anledning, de har en frisk smak, et fast kjøtt og en naturlig lyserød farge. Rekefisket foregår nesten hele året.

Rekene i rundt Grønland blir fisket med store frysetrålere som bearbeider og pakker fangsten om bord. Slik at du som kunde får verdens beste reker fra Fiskebilen. En god rekeaften bruker man ca. 500 gram reker pr person.

Næringsinnhold:
Ishavsreker er en god kilde til vitamin B12 og inneholder også en god del av de fettløselige vitaminer A, E og D. Reker inneholder svært lite fett.

Produktinformasjon av reker fra Fiskebilen
Fangst: Norskehavet, Barentshavet
Type råvare: Kokte reker
Middagstype: Hverdag og fest
Holdbarhet: 1 måned
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Data Mengde
KJ 425 kilojoule
Kcal 100 kalorier
Protein 23 gram
Karbo 0
Sukker 0
Kostfiber 0
Fett 0.8 gram
Mettet fett 0
Salt 0,2 g gram