fbpx

Handle lakseloin 3kg fra Fiskebilen

kr1,190.00

Den friskeste sjømaten og de beste råvarene.

Ekstremt høy rullering gjør at fisk og skalldyr bare ligger i en kort periode hos oss før det sendes videre til deg, noe som resulterer i en fantastisk kvalitet.

Hos Fiskebilen kan du få varene levert hjem gratis innen 48 timer – eller når det måtte passe deg. Gjelder for: Oslo og Viken.

Vi har også faste ruter i Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Telemark og Innlandet. Her avtaler vi leveringstid når det passer deg.

Lakseloin naturell 3 kg fra Fiskebilen

Vi er stolte av vår lakseloin som er produsert av førsteklasses norsk laks. Denne er ofte en favoritt når det kommer til fisk hos våre kunder. Den røde fisken er nydelig både rå, stekt, ovnsbakt, røkt og gravet. Spis den som filet, i fiskesuppe, som burger, i wok, i wrap eller selvfølgelig som sushi. Sunn og god mat for hele familien!

Skinn- og benfri lakseloin av norsk oppdrettslaks, filetert og pakket innen to til fire timer etter fangst. Lakseloinen blir videreforedlet. Steketiden vil variere i forhold til tykkelsen på laksestykkene og type ovn. Følg derfor med underveis slik at du får ønsket resultat.

Her får man de gode omega-oljene fra fisken, og masse vitaminer og proteiner.

Perfekt til sashimi:

Sashimi er en sunn, enkel og velsmakende rett med rå fisk. Server den kun som den er, som en forrett eller som en del av en sushimeny. Men husk å juster ned mengden etter hvor mange retter du serverer til.

Produktinformasjon av lakseloin fra Fiskebilen
Fangst: Premium norsk oppdrettslaks
Type råvare: Lakseloin uten skinn og ben
Middagstype: Hverdag, fest og sushi
Holdbarhet: Minimum 6 måneder fra levering
Næringsinnhold pr 100 gram
Energi 932 kJ / 224 kcal
Fett 16 g
hvorav mettede fettsyrer 3 g
Karbohydrater 0 g
Protein 20 g
Salt 0,10 g