fbpx
Tilbud!

Handle torskeloin 5kg fra Fiskebilen

kr1,290.00

Den friskeste sjømaten og de beste råvarene.

Ekstremt høy rullering gjør at fisk og skalldyr bare ligger i en kort periode hos oss før det sendes videre til deg, noe som resulterer i en fantastisk kvalitet.

Hos Fiskebilen kan du få varene levert hjem gratis innen 48 timer – eller når det måtte passe deg. Gjelder for: Oslo og Viken.

Vi har også faste ruter i Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Telemark og Innlandet. Her avtaler vi leveringstid når det passer deg.

Ekte Premium torskeloin 5 kg fra Fiskebilen

Torskeloin, som gjerne kalles torskens indrefilet, er skinn- og benfri – og delikat pakket i 200 grams porsjonsstørrelse.

Torskeloin er den tykkeste og mest kjøttfulle delen av torskeryggen. I tillegg har den en mild og ren smak som gjør den utrolig anvendelig til all verdens deilig tilbehør. Det perfekte utgangspunktet for en smakfull, sunn og rask middag.

Fiskebilen har stolte tradisjoner og unik kompetanse når det kommer til håndtering av villfanget hvitfisk.

Fisken fryses ned kort tid etter fangst, slik at kvaliteten ikke forringes. I tillegg bevares alle næringsstoffene, slik at fryst fisk fortsatt er minst like sunt å spise som fersk fisk.

Anbefalt oppskrift: Ovnsbakt torsk med salat og rekesaus.

Stalltips: – Salt torskeloins med grovsalt noen timer før du skal tilberede fisken. Etter 3-4 minutter skyller du av saltet og tørker loinen godt. La den ligge på kjøl frem til 30 minutter før den skal tilberedes.

Tilberedning:

Del loinen i 2 like deler. Legg stykkene i en smurt ildfast form. Tilberedes i forvarmet ovn 200 °C (varmluft 180°C) i 15 min. Ved tilberedning i stekepanne; stek stykkene i 3-4 minutter på hver side på medium varme.

Eller legg de dypfryste torskefiletene i kokende vann tilsatt salt. Vannet skal akkurat dekke fiskestykkene. Torsken trenger ikke å koke – la fiskestykkene trekke i 10–12 minutter til fiskekjøttet blir hvitt. Da er fisken ferdig.

Beregn ca 200-300 gram pr person.

Produktinformasjon av torskeloins fra Fiskebilen
Fangst: Norsk viltfanget
Type råvare: Ryggstykker skinn og benfri
Middagstype: Hverdag og fest
Holdbarhet: Minimum 6 måneder fra levering
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 310 kJ / 75 kcal
Fett 0,70 g
hvorav mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrater 0 g
Kostfiber 0 g
Protein 17 g
Salt 0,10 g
Natrium 0,10 g